DOBRODOŠLI V DRUŽINI TELEMACH

Vaš operater, Teleing d.o.o., je postal del Telemacha, vodilnega alternativnega ponudnika televizije, širokopasovnega dostopa do interneta in digitalne telefonije ter najhitreje rastočega mobilnega operaterja v Sloveniji.

 

V znak dobrodošlice smo se odločili, da vaš predpraznični čas naredimo še bolj čaroben. Zato vam bomo 20. 12. odprli izbrane programske sheme. Tako boste lahko spremljali programe, ki sicer niso vključeni v vašem paketu. Vsa družina bo lahko vse do 20. 1. 2018 uživala v najboljši športni, filmski, otroški, dokumentarni in zabavni vsebini.

 

POSEBNE UGODNOSTI OB ZDRUŽITVI

 

Biti del Telemacha pomeni tudi to, da so vam na voljo odlični paketi mobilne telefonije družine VEČ, ki vsebujejo ogromno količino prenosa podatkov, UNIFI Travel - neomejen WiFi po svetu, neomejene klice ter sporočila doma in v EU. Ti paketi mobilne telefonije so za naročnike naših fiksnih storitev še cenejši! Vse, kar morate storiti je, da se oglasite v najbližji poslovalnici Teleinga.

Več o storitvah ter aktualnih Telemachovih akcijah si lahko preberete tudi na spletni strani www.telemach.si. Za vse dodatne informacije in naročila nas pokličite na telefonsko številko 080 22 88.