PRAVNO OBVESTILO

 

POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA 

Vsebine, objavljene na spletni strani www.teleing.si, so last družbe Teleing, d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Pred uporabo spletnega mesta svetujemo, da si preberete splošne pogoje uporabe. Če se z njimi ne strinjate, uporabo spletnega mesta odsvetujemo. 

ZAŠČITA PRAVIC 

Kopiranje, razmnoževanje in drugi načini distribucije vsebin spletnega mesta www.teleing.si brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Teleing, d.o.o., niso dovoljeni. Če želite vzpostaviti povezavo na spletno mesto www.teleing.si z vaše spletne strani, lahko podjetje Teleing, d.o.o. v določenih primerih zahteva odstranitev povezave z vaše strani, kar ste nato dolžni storiti. Na spletnem mestu www.teleing.si je nekaj povezav na tuje spletne strani, ki niso v povezavi s spletnim mestom www.teleing.si. Podjetje ni odgovorno za vsebine, ki so objavljene na teh straneh in v zvezi z njimi ne prevzema odgovornosti za točnost vsebin ali za zaščito podatkov. 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI 

Preko spletnega mesta www.teleing.si lahko dostopate tudi do nekaterih storitev, ki imajo lastne pogoje uporabe. V primeru razhajanja veljajo splošni pogoji poslovanja družbe Teleing, d.o.o. Vsebine na spletnem mestu so informativnega značaja in so splošno veljavne le z datumom objave, navedenim ob tekstu. Podjetje Teleing, d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost ali necelovitost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje Teleing, d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe in umika določenih vsebin s spletnega mesta brez vnaprejšnjega opozorila. 

VAROVANJE PODATKOV 

Osebni podatki, zbrani preko spletnega mesta, bodo uporabljani izključno v namene urejanja naročniškega razmerja. V primeru kršitev pravil uporabe spletnega mesta www.teleing.si ali pravil uporabe posameznih storitev in zlorabe spletnega mesta za nadlegovanje drugih uporabnikov in kršenje njihovih pravic, lahko podjetje Teleing, d.o.o. uporabniku prepreči uporabo spletnega mesta ali drugih z njim povezanih storitev.